Fling goes instagram

För några minuter sen var jag SÅ HÄR nära att bara döda den här bloggen och aldrig mer skriva något. Sen fick jag separationsångest. Den har ju ändå varit med nu sen 2008-2009 någonting. Svårt att släppa något som dessutom innehåller väldigt mycket minnen med dom som inte längre finns bland oss. Så jag beslutade mig för att betala mitt webhotell för ytterligare ett år framåt. Så silver-bullet.se kommer finnas kvar åtminstone in i 2017 😉

Sen tänkte jag: Nä. Något måste ju ske för att jag ska orka vara motiverad att skriva något om hund generellt och träningen av hund i synnerhet. Man kan säga att jag blivit bränd på att skriva om saker i den här världen. Och då skriver inte ens jag om känsliga/provocerande ämnen (de diskuterar jag hellre med dom som begriper) utan jag har bara skrivit om det konkreta som hänt i mitt liv. Så att dela med sig till omvärlden har jag liksom tappat intresset för. Jag delar då hellre det med mina närmaste. Vi får se om jag någonsin kommer tycka det är roligt att berätta om något i den här typen av forum igen eller om det helt enkelt bara får bli någon slags statistiksida med något foto då och då. Tiden får utvisa 🙂 Jag har ångrat mig förr och jag kan göra det igen.

MEN! Om det nu mot all förmodan finns något intresse, så startade jag idag ett instagramkonto till Fling –> _flingson_
Förhoppningsvis kan det bli lite mer frekventa uppdateringar, korta sammanfattningar av träningar, kortare filmklipp & mer skoj från Fling! Följ oss där också vettja! 🙂

Kommentera