Uppdateringar på ledinflammationen

Så har det gått några veckor igen. Hon har varit kry länge men nu i veckan har jag sett små tendenser till att vara stel igen, och hon var dessutom halt på vänster bak igår på dagen. På kvällen visade hon ingen hälta, inte heller nu imorse på morgonpromenaden. Såhär började ju symptomen förra gången också. Hälta som kom och gick, stelhet i bakpartiet.. Vi ska till veterinären nu på onsdag för ett återbesök och gång nummer två av ANA-testerna, måhända får vi köra ytterligare en kortisonkur till? Är så ledsamt att hon ska behöva få ont 🙁 Och så tråkigt i en aktiv hunds liv att inte kunna få köra på. Vi vill ju springa, hoppa och studsa 🙂 Nu gör hon det ändå, men jag blir ju som matte lite mer restriktiv när jag ser hur hon blir efteråt. Men men, jag ska inte måla något på väggen än. Vi avvaktar och ser.

galnagullan4

Ska försöka fokusera på lite lugna och kluriga ”jobb” åt henne under någon vecka nu. Vi ska bygga upp en god grund i vittringsapporteringen har jag tänkt, köra inomhussök och sen kanske spåra lite. Just nu fick jag ett litet motivationstapp igen, efter hon fått tillbaka lite symptom, men jag ska försöka repa mig snabbt 🙂

Trevlig fredag de få som orkar läsa denna sporadiska blogg!

Ett svar på “Uppdateringar på ledinflammationen

  1. Mia

    Men åh vad ledsen jag blir att läsa att hon inte blir bra :(. Kram på er!

Kommentera