Orolig #2

Lite dåliga mobilbilder får representera Flings något schizofrena beteende för närvarande. Här ses hon ståendes med bakbenen på en stol och frambenen uppe på bordet, spanandes ut i tomma intet, dovt morrande och med några mindre ”boff”. Man ska helst sitta PÅ sin matte, krypa innanför skinnet på henne för att komma bort från denna ”fara” som lurar i fjärran.

image

Efter lite mys i soffan, så är hon som vanligt igen och den Fling jag är van vi – på rygg med benen upp i vädret och läppen hängandes. Avslappnad till tusen. Ja, ni förstår hur förbryllad man kan bli ibland 😉

image

Idag har vi dessutom totalt skällt ut den stackars hunden (ja, det är synd om hen för den är världens mest trevliga och lugna hund) i ren skräck och panik! Vi råkade mötas i trapphuset och ja, hormonella Fling, hon tog i ifrån tårna. Godmorgon trappuppgången! 😉 Är detta också något som ni med löptikar är bekanta med? Att de kan få för sig att andra hundar är ett påfund av djävulen? Hehe.

Kommentera