Tidig julklapp till mig själv….NOT!

Suck. Imorse skulle jag byta till vinterdäck på bilen. Detta kräk till att sno åt sig ALLA mina surt förvärvade slantar. Det är lite som att gå till tandläkaren, detta med att byta däck på verkstan. (Jag har i alla år alltid bytt mina egna däck men efter att inte fått loss låsbultarna i våras har jag nu hamnat i någon ond cirkel där verkstäderna skruvar åt mina bultar så hårt att jag inte kan få loss däcken själv. Bara detta kräver ett eget inlägg.) Man liksom blundar lite för man vill inte höra det. Meningen.
”Hmm. Det är rejält med dubbsläpp här…”
”Hmm. 4mm mönsterdjup. Nästan olaglig….”

”MEN JA! JAG FÅR VÄL KÖPA NYA VINTERDÄCK DÅ! ÄR DET OKEJ ATT BARA KÖPA TVÅ!?”

Så det som skulle kostat mig 300 kr imorse blev en härlig summa på 4151 riksdaler. Hejdå semesterkassa. Hejdå nytt kamerahus. Hejdå hejdå hejdå. Så nu sitter jag här. Med ett par riktigt feta och snygga vinterdäck. Är det någon som kommer ge mig blickar på stan? Nä. Är det någon som kommer ösa komplimanger om mina sjukt fina och nya däck!? INTE EN SJÄL! Man får ingenting för att man lägger ut över 4 papp på den! (Okej, jag kanske inte får sladd i halkan då!) Det är så sjukt tråkigt att äga en bil. Bara kostnader. Bara utsläpp i naturen man är delaktig i. Bara tråkiga saker!! Önskar att jag slapp äga bil överhuvudtaget. Värdelöst.

Det är bra skönt att få spy ut sig saker ibland känner jag 😉 Och nu fick ni höra historien om mina nya vinterdäck. Så come on! Ge mig lite cred för dom nästa gång ni ser mig! 😀

Kommentera