Inte helt pigg

Lilla hjärtat är inte helt kry i kroppen 🙁
I några veckor nu har Flinga haltat till och från på ett bakben. Jag trodde först det var en sträckning eller något som skulle gå över, så jag höll henne till koppelpromenader och stilla aktiviteter. Det gick någon vecka mellan tillfällena och jag hoppades på att hon skulle bli bättre. De senaste dagarna har det däremot förvärrats och nu är hon riktigt stel i bakpartiet när hon ska resa sig från liggande position upp till stående. Så illa att hon till och med skriker till ibland. Nu har vi fått tid hos veterinären för koll vad det kan vara för något. Muskelärt eller skelett återstår att se. Jag hoppas de hittar ”felet” så vi kan börja behandla korrekt och så hon slipper ha ont.
Något av det värsta som finns när dom man älskar har ont ♥

Kommentera