Spår i novembersolnedgång

Ibland är bara naturen sådär oerhört vacker att det nästan gör ont. Ni vet när det är sådär stilla och tyst i skogen så som det kan vara på höstkanten. När skogens djur (förutom de hemska älgflugorna) antingen flytt norden för varmare breddgrader eller börjat förbereda sig för en lång vinter. Då är det extra fridfullt kan jag tycka. Men vi satt inte bara på en stubbe och njöt av tystnaden igår. Vi spårade också! Denna gång ett ca 600 m långt spår med 6 apporter. Hon spårade fint men får jag så kan man önska lite mer noggrannhet vissa sträckor. Hon tog mina ”trappvinklar” SÅ himla bra, missade dock en apport i spåret men plockade in resterande 5 jättebra. Jag är så väldigt nöjd med hennes spårarbete nu på sistone. Det är jättekul att bara hänga på där i linan och lita på att hon gör sitt jobb! 🙂

Den här veckan som precis startat ska vi fokusera på lydnadsträningen. Det blev inte ett endaste lydnadspass förra veckan så vi har en del att göra för att komma ikapp. Ha en fin vecka alla!

image

Kommentera